Pogledajte kako je bilo na promociji knjige Makroekonomika I Bićanića i Deskara-Škrbića

Objavljeno

U 5-minutnom videu o knjizi i temama vezanim uz nju govore Švaljek (HNB), Žigman (HANFA), Šimović (EFZG), Huić (Lipa, kao neekonomist, jer knjiga je za ekonomiste i neekonomiste), te naravno autori. Zainteresirani čitatelj u videu može potražiti odgovore na pitanja koje su prednosti, a koje su mane ove knjige, kako iz akademske, praktične, tako i… Nastavi čitati "%s"

Inkubator 2018 (I): Veliki, a izvoznici (grupa 335)

Kada se gleda sam vrh korporativne piramide, promjene odnosa najvećih kompanija nisu toliko izražene kao promjene među malim i srednjim poduzećima. Međutim, i među velikima – a kompanija s prihodom većim od 100 milijuna kuna ima 880 - sposobnost izvoza se pokazala ključnim generatorom rasta. Prošle godine smo identificirali 231 poduzeće s prihodom većim od 100 milijuna kuna koje je zabilježilo rast prihoda na stranim tržištima veći od 5%. Ove godine, prema rastu 2017. u odnosu na 2016., taj broj je narastao na 380.… Nastavi čitati "%s"

Prva knjiga iz biblioteke Ekonomski lab u prodaji na Interliberu!

Od sljedećeg utorka 13.11. na Interliberu, pav. 5, štand 11D (Mate d.o.o.) možete uz 20% popusta kupiti prvo izdanje biblioteke Ekonomski lab "Makroekonomika I za ekonomiste i neekonomiste s hrvatskim primjerima". Autori su doajen ekonomske znanosti Ivo Bićanić i mladi ekonomist Milan Deskar-Škrbić. Obojica su naši redoviti autori. Kupnjom knjige podupirete rad Ekonomskog laba. Prodaja na Labu uz nastavak prigodnih popusta počinje 28.11.… Nastavi čitati "%s"