GDPR: upoznavanje i obavijest

Objavljeno

Ilustracija: Mastr3 / Dreamstime

Ad
Ad

U Republici Hrvatskoj se od 25. svibnja 2018. počinje primjenjivati Opća uredba o zaštiti osobnih podataka (GDPR) kojom je postrožena zaštita osobnih podataka u EU.

Mnogo je kritika, nejasnoća i dvojbi vezanih uz Uredbu. Kako su kazne predviđene Uredbom veoma visoke, neke su organizacije odlučile privremeno obustaviti prikupljanje i obradu podataka ne bi li izbjegle eventualne kazne prije nego što se razjasne sve nejasnoće. Takvu je odluku na primjer donio Hrvatski registar obveza po kreditima (HROK).

U Arhivanalitici smo u posjedu adresa elektronske pošte svih vas, koji ste se pretplatili na Newsletter petkom. Petkom dobivate pregled članaka objavljenih na portalu Ekonomski lab protekloga tjedna. Arhivanalitika – Ekonomski lab – poštuje vašu privatnost, raspolaže samo e mail adresom i niti jednim drugim podatkom o vama, i koristi vašu e mail adresu isključivo u svrhu slanja tjednog Newslettera – pregleda objava.

Newsletter ćete primati i dalje ako to želite, a ukoliko se želite odjaviti s naše mailing liste, možete to učiniti u bilo kojem trenutku klikom na link odjavi koji ćete pronaći u dnu svakog tjednog Newslettera koji primate s adrese elektronske pošte info@arhivanalitika.hr.