Mjesec dana Ekonomskog laba: veliko, veliko hvala svima!

Objavljeno

Ad
Ad

Navršilo se mjesec dana od početka Ekonomskog laba. Ni u snu nismo mogli očekivati toliki interes. Ekonomske teme, pogotovo ako se pokušavaju dubinski obraditi, često su dosadne, ali izgleda da smo pronašli formulu. Dali ste nam energiju da objavljujemo više nego što smo u početku planirali i na tome vam beskrajno hvala.

Ne pristajemo na prosječnost i crno-bijele interpretacije podataka i događaja. Na tim načelima gradimo budućnost Laba. U narednim mjesecima nastojat ćemo usavršiti i proširiti pristup te uključiti veći broj autora.

Zatim slijedi nova faza: integracija ekonomsko-financijskog rječnika u web stranicu i novi servisi prema kraju godine. No, sve što sada vidite zauvijek će ostati besplatno.

Ekonomski lab je nezavisan projekt koji financiramo vlastitim novcem. Uskoro krećemo s iznajmljivanjem oglasnog prostora na stranici. Projekt moramo učiniti komercijalno održivim. Oglašavanje će biti diskretno i neće ometati čitanje kao na većini drugih portala. Zbog toga se nadamo da ćemo zajedno «preživjeti» taj novitet. Blagi redizajn s manjim slikama glavnih komentara priprema je za to. Nadamo se da će vam se svidjeti.

Ako ima tema koje vas zanimaju, koje bi trebalo obraditi i ako imate ideja o tome što bi i kako trebalo pisati, javite se s komentarima na našoj stranici na Facebook-u. Ne obećavamo, ali isporučujemo.